Folkert van der Veen is een ondernemer in hart en nieren

Nog voordat Folkert van der Veen een vraag kan worden gesteld, brandt hij vol bezieling los over zijn plannen; typerend voor zijn ondernemingsgeest.

Een ondernemer in hart en nieren

27 verhuurboxen en de bouw van een nieuw complex op een strategisch gelegen locatie getuigen van zijn gedreven ondernemerschap. “Hij is soms niet bij te houden en dan rem ik hem een beetje af”, vertelt Margriet, de vrouw van Folkert. “Margriet is wat terughoudend en ik zie overal kansen. Dit zorgt voor een mooie balans”, is zijn commentaar.

Voor huren of kopen

De ruimtes die Folkert aanbiedt kunnen dienen als stalling, werkruimte of kantoor in combinatie met opslag. In het nieuwe complex in Burgum, genaamd ‘Engberts Plak’, zijn de mogelijkheden ontzettend divers. “Het is maar net waar behoefte aan is”, benadrukt Folkert. “Ik wil graag een sparringspartner zijn voor ondernemers om erachter te komen of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Kom langs en ontdek zelf de mogelijkheden.”

Oorspronkelijke publicatie: Burgum Heeft Meer-magazine