BURGUM

Bedrijfsunits Elingsloane

Huurprijs: vanaf € 350,- p.m.

Aan de Elingsloane op het bedrijventerrein Burgum West worden deze multifunctionele bedrijfsunits gerealiseerd. Het complex bestaat uit 16 units en is voor zowel stalling/opslag als bedrijfsruimte geschikt. De units worden in 3 oppervlaktes opgeleverd, te weten 50 t/m 150 m². 

De hoogte t.p.v. de overheaddeur is 4 x 3.50 (B x H) meter en de maximale hoogte in de loods is ca. 3.80 meter. Het terrein is deels omheind door een sloot en er zal op het terrein verlichting geplaatst worden waardoor het risico op inbraak of vandalisme klein is. Mede hierdoor zijn de units ideaal voor ondernemers, stalling en om te klussen. Dit alles op een goed bereikbare locatie. 

Elke unit krijgt een eigen huisnummer waardoor het mogelijk is om uw bedrijf hier te vestigen en in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Algemene gegevens

• Bestemming: bedrijven categorie 2.

• Oppervlakte: v.a. 50 t/m 150  bvo.

• Goed geisoleerde units.

• Maximale vloerbelasting: 1500 kg/m².

Optioneel

• Zolder in overleg.

• Elektrische installatie.

• Elektrische deur.

• Wateraansluiting.

• Toilet en spoelbak.

Fotoimpressie

Plattegrond

Beschikbaarheid verhuur

Technische omschrijving

Staalconstructie De hoofdconstructie bestaat uit stalen spanten, in de staalconstructie zijn strippen gelast voor de bevestiging van de beplating. De constructie is gespoten in de kleur antraciet. 

Fundering De funderingsconstructie is uitgevoerd volgens tekening en berekening van de constructeur met goedkeuring van Bouw- en Woningtoezicht van de gemeente. 

Vloer De betonvloer is circa 150mm dik en is gewapend, er zijn dilataties aangebracht en de vloer is gevlinderd opgeleverd. 

Gevels De gevels bestaan uit geïsoleerde plaatstalen sandwichpanelen welke aan de buitenzijde zijn afgewerkt in kleur RAL 9007 of 7016. 

Scheidingswanden De scheidingswanden zijn uitgevoerd met sandwichpanelen van minimaal 60 mm. Deze scheidingswanden zijn verticaal en zichtbaar bevestigd. Deze panelen bestaan uit een stalen binnen- en buitenplaat voorzien van interieurcoating met een kern van minimaal 60 mm isolatie. 

Daken Het dak is voorzien van een stalen golfplaat met isolatie en bitumen dakbedekking (1 uur brandvertragend). 

Overheaddeuren De overheaddeuren hebben een afmetingen 4 m x 3.50 m (b x h), hoogte dak circa 4.30 m (buitenwerks). Boven de loopdeur bevindt zich over de hele breedte een lichtpaneel. 

De deuren zijn voorzien van:
• Loopdeur; 
• Handbediend;
• Kleur buitenzijde RAL 9002. 

Erfverharding Het terrein is voorzien van erfverharding van menggranulaat met een laag zand met daarbovenop 80 mm BKK klinkers. 

Meterkast In elke unit is een meterkast aangebracht volgens de voorschriften van Liander. In de meterkast is voor het storten van de betonvloer invoerbochten aangebracht t.b.v. elektriciteit en water. 

Vereniging van eigenaren Voor het behoud van het totale gebouw en de loods zal er een vereniging van eigenaren worden opgericht. Als eigenaar van een loods wordt u automatisch lid van deze vereniging. U krijgt een stemrecht over beslissingen die over het pand en de ondergrond worden genomen. Tevens zal de vereniging zorgdragen voor gezamenlijk onderhoud van o.a. daken, gevels en terreinverharding. Deze vereniging zorgt ook voor de opstalverzekering van het totale pand. 

Meer informatie?

Bij onze units is vaak maatwerk mogelijk. Wilt u meer weten over dit project en de mogelijkheden? Neem dan contact op met Folkert van der Veen, via onderstaand telefoonnummer of via het formulier. Hij vertelt u graag meer.