BURGUM

Bedrijfsunits Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 24

Huurprijs: vanaf € 350,- p.m.

Het complex bestaat uit 36 units en is voor zowel stalling/opslag als bedrijfsruimte geschikt. De units hebben een afmeting van 5m x 9m en de hoogte van de overheaddeur is 4 x 4 (B x H) meter. De maximale hoogte in de loods is ca. 6.60 meter.

Het terrein is rondom afgesloten door middel van een hek en er is rondom de units verlichting geplaatst, waardoor het risico op inbraak of vandalisme klein is. Mede hierdoor zijn de units ideaal voor ondernemers, stalling en om te klussen. Dit alles op een goed bereikbare locatie en nabij de jachthaven van Burgum. 

Elke box heeft een eigen huisnummer waardoor het mogelijk is om uw bedrijf hier te vestigen en in te schrijven bij de Kamer van koop Handel. 

Algemene gegevens

• Bestemming: bedrijven categorie 2

• Oppervlakte: van ca. 45 m² (andere afmetingen mogelijk).

• Goed geisoleerde units.

• Maximale vloerbelasting: 1000 kg/m².

Optioneel

• Uit te breiden met ca. 23 tot 45 m² d.m.v. een zolder.

Fotoimpressie

Beschikbaarheid verhuur:

Plattegrond

Technische omschrijving

Administratieve bepalingen De op de materialen betrekking hebbende kwaliteitsverklaringen, zoals daar zijn: 

• KOMO-certificaten en dergelijke;
• De voor het werk verstrekte bouwvergunning;
• Voorschriften nutsbedrijven 

Peil en uitzetten Als peil van het object is de bovenkant van de afgewerkte vloer aangehouden, zoals dit aangegeven is op tekening. Het peil is een vaste maat en is opgegeven door de gemeente Tietjerksteradeel, evenals rooilijnen en terreinbegrenzingen. 

Grondwerk De betonklinkers zijn t.p.v. het gebouw verwijderd en afgevoerd. T.b.v. de funderingsbalken zijn sleuven gegraven. 

Fundering De funderingsstrook is uitgegraven tot 700 mm onder peil. Er zijn betonpoeren geplaatst en de betonplint is hieraan bevestigd. 

Vloer De betonvloer is 150mm dik, er zijn dilataties aangebracht en de vloer is gevlinderd opgeleverd. 

Staalconstructie De hoofdconstructie bestaat uit stalen spanten, in de staalconstructie zijn strippen gelast voor de bevestiging van de beplating. De constructie is voorzien van een laag epoxycoating in een standaard kleur.

Gevels De gevels bestaan uit geïsoleerde plaatstalen sandwichpanelen welke aan de buitenzijde zijn afgewerkt in kleur RAL 9007 of 7016 en de dikte bedraagt 60mm. 

Daken Het dak is voorzien van een geïsoleerd sandwichdakpaneel 40/85mm, RAL 9007 en 7016. Het sandwichpaneel is mechanisch bevestigd volgens de windbelastingberekening NEN 6707. 

Overheaddeuren De overheaddeuren hebben een afmetingen 4 m x 4 m(b x h). Boven de loopdeur bevindt zich over de hele breedte een lichtpaneel. 

De deuren zijn voorzien van:
• Loopdeur; 
• Schuifgrendel;
• Handbediening;
• Kleur buitenzijde RAL 9002. 

Erfverharding Het terrein is voorzien van erfverharding van 80 mm BKK klinkers. 

Scheidingswanden De scheidingswanden zijn uitgevoerd met sandwichpanelen van 60 mm. Deze scheidingswanden zijn verticaal en zichtbaar bevestigd. Deze panelen bestaan uit een stalen binnen- en buitenplaat voorzien van interieurcoating met een kern van 60 mm isolatie. 

Meterkast In elke unit is een meterkast aangebracht met inwendige maten van 350 x 750 mm. In de meterkast zijn voor het storten van de betonvloer invoerbochten aangebracht t.b.v. elektriciteit, gas, water. De wanden van de meterkast bestaan uit 18 mm interieur multiplex. 

Vereniging van eigenaren Voor het behoud van het totale gebouw en de loods is er een vereniging van eigenaren opgericht. Als eigenaar van een loods wordt u automatisch lid van deze vereniging. U krijgt een stemrecht over beslissingen die over het pand en de ondergrond worden genomen. Tevens zal de vereniging zorgdragen voor gezamenlijk onderhoud van o.a. daken, gevels en terreinverharding. Deze vereniging zorgt ook voor de opstalverzekering van het totale pand. 

Meer informatie?

Bij onze units is vaak maatwerk mogelijk. Wilt u meer weten over dit project en de mogelijkheden? Neem dan contact op met Folkert van der Veen, via onderstaand telefoonnummer of via het formulier. Hij vertelt u graag meer.