Veelzijdige bedrijfsunits Oppedijk van Veenweg in Burgum nu beschikbaar

Achttien multifunctionele bedrijfsunits aan de Oppedijk van Veenweg in Burgum werden onlangs opgeleverd. Er zijn nog enkele units beschikbaar voor de huur en verkoop, en wie snel is profiteert daarbij van een unieke aanbieding.

De hoogwaardige units hebben een afmeting van 5 bij 9 meter, met een maximale hoogte van 6.60 meter en zijn geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden. Eigenaar Folkert van der Veen: “Particulieren kunnen de units prima gebruiken voor bijvoorbeeld opslag, caravanstalling of om te klussen. Ook is het, zo dichtbij de Burgumer haven, de ideale plek om een boot te stallen. Daarnaast zijn de boxen ideaal voor ondernemers en zzp-ers. Zij kunnen ze onder andere gebruiken voor opslag, of om hun producten in te fabriceren.”

Doordat elke box een eigen huisnummer heeft is het mogelijk hier een bedrijf te vestigen en dit in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Alle units zijn goed geïsoleerd. Ook zijn ze makkelijk aan te passen aan individuele wensen: zo is er een grote deur aanwezig en is er de mogelijkheid om er een kachel, wc of zolder te realiseren. Ook het combineren van meerdere units is een optie.

Oorspronkelijke publicatie: Weekblad Actief