Uitgevoerde projecten

A7 Noord dierenartsen

Voor A7 Noord dierenartsen hebben wij een nieuwe dierenkliniek ontwikkeld van idee tot uitvoering. Samen met A7 Noord zijn wij om tafel gegaan om te zorgen dat het nieuwe gebouw aan alle wensen voldoet, hierbij natuurlijk rekening houdend met kwaliteit maar ook budget. Dit gebouw wordt turn-key opgeleverd. A7 Noord dierenartsen heeft een dierenkliniek in Burgum en in Drachten.

Door de nieuwbouw in Burgum heeft de dierenarts meer ruimte en betere mogelijkheden om de dieren de gepaste zorg te geven.

Bedrijfsunits Elingsloane, Burgum

Aan de Elingsloane op het bedrijventerrein Burgum West worden deze multifunctionele bedrijfsunits gerealiseerd. Het complex bestaat uit 16 units en is voor zowel stalling/opslag als bedrijfsruimte geschikt. De units worden in 3 oppervlaktes opgeleverd, te weten 50 t/m 150 m². 

De hoogte t.p.v. de overheaddeur is 4 x 3.50 (B x H) meter en de maximale hoogte in de loods is ca. 3.80 meter. Het terrein is deels omheind door een sloot en er zal op het terrein verlichting geplaatst worden waardoor het risico op inbraak of vandalisme klein is. Mede hierdoor zijn de units ideaal voor ondernemers, stalling en om te klussen. Dit alles op een goed bereikbare locatie. 

Elke unit krijgt een eigen huisnummer waardoor het mogelijk is om uw bedrijf hier te vestigen en in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. 

Autowascentrum De Wasbeer

Bij Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 18 hebben wij naast loodsen en kantoren, een autowascentrum mogen ontwikkelen voor de Wasbeer. Er zijn speciale vloeren en extra wanden in het gebouw gemaakt. Er zijn zes zelfwas-boxen en een wasstraat ontwikkeld waardoor dit luxe wascentrum een echte aanwinst is voor Burgum.

Engberts Plak

Op bedrijventerrein Burgum-Noord zijn multifunctionele bedrijfsunits gerealiseerd. Het complex bestaat uit 17 units en is voor zowel stalling, opslag en kantoor/bedrijfsruimte geschikt. De units worden in meerdere varianten opgeleverd, zo is er al een bedrijfsruimte vanaf ca. 34 m², tot en met 296 . Er zijn meerdere ruimtes beschikbaar die kunnen worden voorzien van een kantoor op de eerste verdieping. 

Burgum-Noord

Op bedrijventerrein Burgum-Noord worden multifunctionele bedrijfsunits gerealiseerd. Het complex bestaat uit 36 units en is voor zowel stalling/opslag als bedrijfsruimte geschikt. De units hebben een afmeting van 5m x 9m en de hoogte van de overheaddeur is 4 x 4 (B x H) meter. De maximale hoogte in de loods is ca. 6.60 meter.

Het terrein is rondom afgesloten door middel van een hek en er is rondom de units verlichting geplaatst, waardoor het risico op inbraak of vandalisme klein is. Mede hierdoor zijn de units ideaal voor ondernemers, stalling en om te klussen. Dit alles op een goed bereikbare locatie en nabij de jachthaven van Burgum. 

Elke box krijgt een eigen huisnummer waardoor het mogelijk is om uw bedrijf hier te vestigen en in te schrijven bij de Kamer van koop Handel. Daarnaast is het kopen van een bedrijfsunit een goede investering, zowel voor eigen gebruik als belegging. Deze units behouden door het onderhoud van de VVE zijn waarde en krijgt u een ruime garantie.