Wie zijn wij?

We zijn een jong bedrijf wat creatief meedenkt met de klant en open staat voor innovatieve ideeën. Onze visie is het ontwikkelen van koop- en verhuurpanden voor particulieren en ondernemers in Noord-Nederland. Bij onze projecten vinden we kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid erg belangrijk en staat de klant centraal. We bieden mogelijkheden voor de grote en kleine ondernemer, de opstarter maar ook voor de particulier! Als bedrijf leggen wij waarde in openheid, betrouwbaarheid en de wensen van de klant. Wij staan open voor voorstellen en ideeën en kijken met u naar de mogelijkheden.

 

Uitgevoerde projecten

A7 Noord dierenartsen te Burgum

Voor A7 Noord dierenartsen hebben wij een nieuwe dierenkliniek ontwikkeld van idee tot uitvoering. Samen met A7 Noord zijn wij om tafel gegaan om te zorgen dat het nieuwe gebouw aan alle wensen voldoet, hierbij natuurlijk rekening houdend met kwaliteit maar ook budget. Dit gebouw wordt turn-key opgeleverd. A7 Noord dierenartsen heeft al een dierenkliniek in Burgum, maar heeft door het nieuwe gebouw meer ruimte en betere mogelijkheden om de dieren de gepaste zorg te geven.

Autowascentrum de Wasbeer

Bij Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 18 hebben wij naast loodsen en kantoren, een autowascentrum mogen ontwikkelen voor de Wasbeer. Er zijn speciale vloeren en extra wanden in het gebouw gemaakt. Er zijn zes zelfwas-boxen en een wasstraat ontwikkeld waardoor dit luxe wascentrum een echte aanwinst is voor Burgum.

Folkert van der Veen

Ik sta samen met Geert Rinse voor de bedrijfsvoering, ontwikkeling en coördinatie van VDVeen ontwikkeling B.V. En ik zorg voor de dagelijkse leiding van het bedrijf. Voornamelijk ben ik het aanspreekpunt voor het verkoop en verhuur van de panden. Ook werk ik nauw samen met alle partijen om de projecten in goede banen te leiden.

Ik ben getrouwd met Margriet en samen hebben we twee kinderen, een dochter (Lisanne) en een zoon (Jelte). In mijn vrije tijd mag ik graag dingen ondernemen met mijn gezin. Mijn hobby’s zijn schaatsen en skiën en ik mag graag naar voetbal en formule 1 kijken.

Samen met Geert Rinse sta ik garant voor een passende oplossing voor u en/of uw bedrijf.

Geert Rinse van der Veen

Ik sta samen met Folkert voor de bedrijfsvoering, ontwikkeling en coördinering van VDVeen ontwikkeling B.V. en VDVeen utvikling AS. Mijn werkzaamheden binnen het bedrijf in Nederland zijn vooral op de achtergrond, maar ik neem ook een deel van de communicatie op mij. Deze communicatie verloopt veelal telefonisch en digitaal aangezien ik werk en woon in Noorwegen. Ons tweede bedrijf VDVeen utvikling AS. is gevestigd in Noorwegen. Hier zorg ik voor de dagelijkse leiding van het bedrijf.

In 2016 ben ik samen met mijn vrouw Sjoerdtje verhuisd naar Noorwegen. Hier ben ik werkzaam als verpleegkundige in de offshore sector en op de spoedeisende hulp. Naast mijn vaste baan ben ik veelal bezig met VDVeen ontwikkeling B.V., zowel in onze Nederlandse als onze Noorse tak, maar ik hou er ook van om de natuur in te trekken of te klussen. Samen met Folkert sta ik garant voor een passende oplossing voor u en/of uw bedrijf!

Hoofdsponsor van Dansvereniging ModèstoDûns Burgum

Co-sponsor van FC Burgum

Wij doneren regelmatig een bedrag aan Stichting Present De Wâlden