Engberts Plak 2

Op dit moment wordt gewerkt aan het project Engberts Plak 2 aan de Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 16 in Burgum. In totaal worden 28 bedrijfsunits gerealiseerd van 50 m² tot en met 150 m².

De units kunnen zowel voor zakelijke als particuliere doeleinden worden gebruikt en zijn bijvoorbeeld als stalling, opslag en kantoor/bedrijfsruimte geschikt. De units worden in meerdere varianten opgeleverd. Er zijn meerdere ruimtes beschikbaar die kunnen worden voorzien van een kantoor op de eerste verdieping. 

De hoogte t.p.v. de overheaddeur is 4 x 4.20 (B x H) meter (met uitzondering van de ruimtes met een kantooroptie) en de maximale hoogte in de loods is ca. 6.50 meter. Het terrein is voorzien van verlichting waardoor het risico op inbraak of vandalisme klein is. Mede hierdoor zijn de units ideaal voor ondernemers, stalling en om te klussen.

Dit alles op een A-locatie op bedrijventerrein Burgum-Noord en nabij de jachthaven en gemeentelijke inzamelingsplaats. Deze bestemming heeft een bedrijfscategorie 3. Via de Centrale As is Burgum vanuit Dokkum, Leeuwarden en Drachten zeer goed bereikbaar. 

Aanzicht gebouw 1

Aanzicht gebouw 2

Meer informatie?

Bij onze units is vaak maatwerk mogelijk. Wilt u meer weten over dit project en de mogelijkheden? Neem dan contact op met Folkert van der Veen, via onderstaand telefoonnummer of via het formulier. Hij vertelt u graag meer.