BURGUM

Bedrijfsunits Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 16

Op dit moment wordt gewerkt aan het project Engberts Plak 2 aan de Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 16 in Burgum. In totaal worden 32 bedrijfsunits gerealiseerd van 50 m² tot en met 150 m².

De units kunnen zowel voor zakelijke als particuliere doeleinden worden gebruikt en zijn bijvoorbeeld als stalling, opslag en kantoor/bedrijfsruimte geschikt. De units worden in meerdere varianten opgeleverd. Er zijn meerdere ruimtes beschikbaar die kunnen worden voorzien van een kantoor op de eerste verdieping.

De hoogte t.p.v. de overheaddeur is 4 x 4.20 (B x H) meter (met uitzondering van de ruimtes met een kantooroptie) en de maximale hoogte in de loods is ca. 6.50 meter. Het terrein is voorzien van verlichting waardoor het risico op inbraak of vandalisme klein is. Mede hierdoor zijn de units ideaal voor ondernemers, stalling en om te klussen.

Dit alles op een A-locatie op bedrijventerrein Burgum-Noord en nabij de jachthaven en gemeentelijke inzamelingsplaats. Deze bestemming heeft een bedrijfscategorie 3. Via de Centrale As is Burgum vanuit Dokkum, Leeuwarden en Drachten zeer goed bereikbaar.

Algemene gegevens

• Bestemming: categorie 3

• Oppervlakte: vanaf va. 50 m² bvo tot en met 150 m² bvo.

• Goed geïsoleerde units.

• Overheaddeur voorzien van loopdeur.

• Maximale vloerbelasting: 1000 kg/m².

• Maximale vloerbelasting zolder: 250 kg m².

Aanzichten gebouw 1

Aanzicht gebouw 2

Fotoimpressie

Plattegrond

Beschikbaarheid verhuur:

Alle boxen zijn voorzien van:

• LED-verlichting

• Toilet

• Krachtstroom

• 220v-stopcontacten

• Wateraansluiting en spoelbak

• Diverse boxen met zolder (zie plattegrond)

Technische omschrijving

Fundering Beiden bedrijfsverzamelgebouwen worden gefundeerd met heipalen die de funderingsbalken ondersteunen. De funderingsbalk wordt gemaakt PS-bekisting die wordt voorzien van wapeningskorven en betonmortel. 

Begane grond vloer De vloer ligt op een verdicht zandbed met folie er onder. De vloer op de begane grond wordt gemaakt van een vrij dragende betonvloer met een dikte van 150mm dik en wordt voorzien van een enkele laag ijzer wapening van 8mm.

Staalconstructie De staalconstructie wordt op basis van de constructeur voorgeschreven kolommen, liggers en kokers opgebouwd. Ter plaatsen van overheaddeuren, deuren en kozijnen wordt hulpstaal toegepast.

Brandwerende scheidingswand Ter plaatsen van de aansluiting met het bestaande gebouw wordt een brandwerende scheidingswand gemaakt van cellenbeton elementen. De cellenbeton elementen worden gestapeld en verankerd aan de staalconstructie, hierdoor ontstaat een brandscheiding van 240 minuten. 

Dak- en Gevelbeplating De gevels worden gemaakt van 80mm PIR panelen met een micro-rib afwerking. De dak beplating is gemaakt van 80mm PIR en is voorzien van een damwandprofiel.

Ramen, deuren en kozijnen Raampartijen en loopdeuren worden gemaakt van kunststof kozijnen. De kozijnen worden voorzien van HR++ beglazing. De overheaddeuren worden gemaakt van 40mm sandwich panelen met een afmeting 4000mm breed x 4200mm hoog voorzien van een loopdeur en een rij ruitjes. 

Binnenwanden De binnenwanden worden gemaakt van een geïsoleerde sandwichpaneel met een kern van PIR. De toegepaste dikte is 60mm.

Meer informatie?

Bij onze units is vaak maatwerk mogelijk. Wilt u meer weten over dit project en de mogelijkheden? Neem dan contact op met Folkert van der Veen, via onderstaand telefoonnummer of via het formulier. Hij vertelt u graag meer.