BURGUM

Bedrijfsunits Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 18

Huurprijs: vanaf € 650,- p.m.

Op bedrijventerrein Burgum-Noord zijn multifunctionele bedrijfsunits gerealiseerd. Het complex bestaat uit 17 units en is voor zowel stalling, opslag en kantoor/bedrijfsruimte geschikt. De units worden in meerdere varianten opgeleverd, zo is er al een bedrijfsruimte vanaf ca. 34 m². Er zijn meerdere ruimtes beschikbaar die kunnen worden voorzien van een kantoor op de eerste verdieping. 

Daarnaast zijn er grote units beschikbaar vanaf ca. 34 m² tot ca. 296 m². De hoogte t.p.v. de overhead-deur is 4 x 4.20 (B x H) meter (met uitzondering van de ruimtes met een kantooroptie) en de maximale hoogte in de loods is ca. 6.50 meter. Het terrein is voorzien van verlichting waardoor het risico op inbraak of vandalisme klein is. Mede hierdoor zijn de units ideaal voor ondernemers, stalling en om te klussen. Dit alles op een A-locatie op bedrijventerrein Burgum-Noord en nabij de jachthaven en gemeentelijke inzamelingsplaats. Via de Centrale As is Burgum vanuit Dokkum, Leeuwarden en Drachten zeer goed bereikbaar. 

Algemene gegevens

• Bestemming: categorie 3

• Oppervlakte: vanaf va. 34 m² bvo tot en met 296 m² bvo.

• Goed geisoleerde units.

• Overheaddeur voorzien van loopdeur.

• Maximale vloerbelasting: 1000 kg/m².

• Maximale vloerbelasting zolder: 250 kg m².

Fotoimpressie

Plattegrond

Beschikbaarheid verhuur:

Technische omschrijving

Staalconstructie De hoofdconstructie bestaat uit stalen spanten, in de staalconstructie zijn strippen gelast voor de bevestiging van de beplating. De constructie is voorzien van een laag epoxycoating in een standaard kleur. 

Fundering De funderingsstrook is uitgegraven tot maximaal 900mm onder peil. Er is een ringbalk toegepast van ca. 300x500mm. Tevens onder de wanden van kalkzandsteen is deze ringbalk toegepast. 

Vloer De betonvloer met wapening (8mm) is 150mm dik. Er zijn dilataties aangebracht en de vloer is gevlinderd opgeleverd. 

Gevels De gevels bestaan uit geïsoleerde plaatstalen sandwichpanelen welke aan de buitenzijde zijn afgewerkt in een universele kleur en de dikte bedraagt 60mm (binnenwanden) en 80mm (buitenwanden). 

Scheidingswanden De scheidingswanden zijn uitgevoerd met sandwichpanelen van 60mm. Deze scheidingswanden zijn verticaal en zichtbaar bevestigd. Deze panelen bestaan uit een stalen binnen- en buitenplaat voorzien van interieurcoating met een kern van 60mm isolatie. Tevens zijn er op meerdere plekken wanden geplaatst die uit kalkzandsteen en/of steenwol zijn opgetrokken en brandvertragend zijn. 

Daken Het dak is voorzien van bitumineuze dakbedekking over 0.75mm stalen “Galva” dak profielplaat, EPS isolatie met een dikte van 100mm en voorzien van de benodigde nood overstorten en hemelwaterafvoeren. 

Overheaddeuren De overheaddeuren hebben een afmetingen 4×3.16 en 4×4.20 m(b x h). 

De deuren zijn voorzien van: 
• Loopdeur;
• Schuifgrendel;
• Handbediening;
• Bij een aantal units elektrisch bedienbaar

Erfverharding Het terrein is voorzien van erfverharding in de vorm van klinkers. 

Meterkast In elke unit is een meterkast aangebracht die voldoet aan de wettelijke afmetingen. In de meterkast zijn voor het storten van de betonvloer invoerbochten aangebracht t.b.v. elektriciteit, gas, water, etc. De wanden van de meterkast bestaan uit 18 mm multiplex. 

Vereniging van eigenaren Voor het behoud van het totale gebouw en de loods is er een vereniging van eigenaren opgericht. Als eigenaar van een bedrijfsruimte (appartementsrecht) wordt u automatisch lid van deze vereniging. U krijgt een stemrecht over beslissingen die over het pand en de ondergrond worden genomen. Tevens zal de vereniging zorgdragen voor gezamenlijk onderhoud van o.a. daken, gevels en terreinverharding. Deze vereniging zorgt ook voor de opstalverzekering van het totale pand. 

Meer informatie?

Bij onze units is vaak maatwerk mogelijk. Wilt u meer weten over dit project en de mogelijkheden? Neem dan contact op met Folkert van der Veen, via onderstaand telefoonnummer of via het formulier. Hij vertelt u graag meer.