VDVeen Ontwikkeling B.V. ontzorgt met vastgoedoplossingen

De broers Folkert en Geert Rinse van der Veen beginnen binnenkort aan hun vijfde vastgoedproject in Burgum. Met hun bedrijf VDVeen Ontwikkeling B.V. ontwikkelen, verkopen en verhuren ze vastgoed. Hierbij draait het om maatwerk en het ontzorgen van de klant.

In 2016 begon Folkert samen met zijn vrouw Margriet met de ontwikkeling van 36 opslagboxen op Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 24 in Burgum. Het project werd een groot succes. “Samen met Geert Rinse heb ik toen VDVeen Ontwikkeling BV opgericht.” Geert Rinse woont in Noorwegen en werkt dus op afstand in het bedrijf.

Hun volgende project werd een pand met 17 luxere units op Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 18. “Dit hebben wij Engberts Plak genoemd, een verwijzing naar onze vader en grootvader, zij hadden op die plek een transportbedrijf”, legt Geert Rinse uit. Hierna ontwikkelden de broers de nieuwe vestiging van A7 Noord Dierenartsen op Elingsloane 18 in Burgum. Dit leveren ze ‘turn-key’ op. Achter dat pand lieten ze nog 16 units bouwen. 

Nu beginnen ze aan ‘Engberts Plak 2’, een pand naast ‘Engberts Plak’. Daarnaast zijn ze altijd op zoek naar nieuwe projecten. “Er zijn meerdere mogelijkheden”, zegt Geert Rinse. “Klanten kunnen zelf een aspect in handen houden, maar wij kunnen ook het gehele traject van A tot Z uit handen nemen.” Folkert vult aan: “Het is ook mogelijk om eerst een ruimte te huren en deze na later te kopen. Bel gerust 06 155 282 09 voor meer informatie.”

De broers vinden maatschappelijke betrokkenheid heel belangrijk. Folkert: “Wij zijn daarom hoofdsponsor van Modèsto Dûns, co-sponsor van FC Burgum cosponsor en sponsoren Stichting Present De Wâlden.”

Gepubliceerd in Weekblad Actief