VDVeen Ontwikkeling B.V. start in oktober met de bouw van Engberts Plak 2

VDVeen Ontwikkeling B.V. realiseerde de afgelopen jaren meerdere panden met bedrijvenunits. Maar de broers Folkert en Geert Rinse van der Veen zitten niet stil. In oktober gaat de schop in de grond voor hun project Engberts Plak 2 in Burgum. 

In 2019 leverden ze Engberts Plak op, een pand met 17 luxe units aan de Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg in Burgum. “Engberts Plak 2 bestaat uit twee panden van samen 1900 vierkante meter die naast Engberts Plak komen te staan”, zegt Folkert. “Er komen 28 units in die allemaal bestemd zijn voor de verhuur. Dit brengt het totaal aantal huurunits op 76.”

Er wordt alleen gekozen voor huurunits vanwege de economische vooruitzichten, legt hij uit. “Er is veel onzekerheid. Wij verwachten dat de vraag naar koopunits minder wordt en dat meer particulieren en bedrijven gaan huren, zodat ze meer financiële bewegingsvrijheid houden.” 

Overigens kunnen kopers nog wel steeds bij VDVeen Ontwikkeling B.V. terecht, benadrukt de ondernemer. “Houd onze website vdveenontwikkeling.nl in de gaten voor beschikbare ruimtes of bel gerust 06 – 15528209. Huurt u nu bij ons, dan krijgt u altijd het eerste recht van koop. Wilt u zelf ontwikkelen, maar is de grond te groot of komt er te veel werk bij kijken, dan ontwikkelen wij graag samen met u.”

Folkert geeft aan het belangrijk te vinden midden in de maatschappij te staan. “Zo zijn wij hoofdsponsor van Modèsto Dûns. Wij willen de dansvereniging hierbij graag nog even feliciteren met de geweldige prestaties tijdens het Nederlands kampioenschap in Rotterdam.”