Het nu huren van een bedrijfslocatie in Burgum geeft 10 procent korting over een heel jaar

Nu het ondernemingsklimaat in Fryslân behoorlijk aantrekt, is er veel vraag naar een geschikt bedrijfsonderkomen. Naast Engberts plak en tegenover de brandweerkazerne aan Mr. W.M.. Oppedijk van Veenweg te Burgum wordt medio april een modern bedrijfsverzamelgebouw op zichtlocatie in Burgum opgeleverd. In totaal zijn er 28 ruimtes beschikbaar met veel voorzieningen, waarvan een aantal al zijn verhuurd. “Wees er dus snel bij nu er nog een goede keuze is”, laat eigenaar Folkert van der Veen van VDVeen Ontwikkeling BV weten.

De actie met 10 procent korting op een huurcontract van één jaar loopt tot en met 30 september 2023. Daarnaast is er vaak ook een fiscaal voordeel te behalen.

Op de locatie zijn meerdere ruimtes beschikbaar. Die variëren van 50m2 tot 150m2. Alle units zijn voorzien van wc, krachtstroom, verlichting en water. Sommige hebben ook een zolder van 25m2 of 50m2. “Die zijn dus uitermate geschikt voor een kantoor met leveringsadres”, aldus Folkert van der Veen.

Vele doeleinden:

De eenheden zijn voor vele doeleinden geschikt. Zo kan een timmerman of stucadoor hier prima z’n bedrijf vestigen. Maar ook een combinatie van een kantoor met webshop en magazijn behoort tot de mogelijkheden. Er zit een bestemmingscategorie 3 op, wat inhoudt dat er veel beroepen en activiteiten uitgeoefend kunnen worden. Terwijl de ruimtes ook geschikt zijn als camperstalling of opslagloods. Elke unit heeft een eigen adresnummer.

“Het is een echte zichtlocatie, waarbij op elke multifunctionele unit een bedrijfsbord geplaatst kan worden.” Daarnaast ligt Burgum centraal in Fryslân en is de locatie snel te bereiken vanaf de centrale as. Het geheel valt onder een vereniging van eigenaren wat bij een gezamenlijke inkoop of verzekering financieel voordeel op kan leveren.